De leukste films voor pakjesavond

Frozen

Disney’s Frozen

Frozen is de nieuwste film van Walt Disney Animation Studios. Frozen is een komisch avontuur die zich afspeelt in een prachtig weergegeven winteromgeving. Het verhaal gaat over de optimistische Anna die met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven op avontuur gaan om haar zus Elsa te vinden. De ijskrachten van Elsa houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Hoog in de bergen ontmoeten Anna en Kristoff mythische trollen en een hilarische sneeuwman die Olaf heet.

Frozen is, zoals we inmiddels gewend zijn van Disney, een grappige en spannende film voor jong en oud. Ideaal dus om tijdens pakjesavond lekker warm binnen te zitten en te genieten van deze film.

Bestel voor €11,99

IMDb
78 %

Moviemeter
65 %

 

 

Jungle Book (Diamond Edition)

The Jungle Book (Diamond Edition)

Nog een geweldige Disney klassieker: Jungle Book heeft er nog nooit zo goed uitgezien. The Jungle Book op DVD en Blu-ray komt meer tot leven dankzij digitaal gerestaureerd beeld en geluid. Ga mee met Mowgli op reis op een spannend avontuur. Mowgli trekt diep de jungle in en leert “Wat je van beren leren kan” van de zorgeloze beer Baloe. Ontmoet Bagheera, de wijze oude panter, en gekke Koning Louie de orang-oetan. Maar pas op voor de sluwe tijger Shere Khan, en Kaa, de lissssstigste slang van de jungle! Door de vrolijke liedjes is dit ook een leuke film voor heel het gezin tijdens Sinterklaas. Als het buiten koud is zorg je met deze DVD of Blue-Ray vorm een gezellige warme sfeer binnen.

Bestel voor €15,99

IMDb
76 %

Moviemeter
70 %

 

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen

Dit magische verhaal is de allereerste lange film van Walt Disney. Het verhaal gaat over de mooie en vriendelijke prinses Sneeuwwitje. Zij bekoort iedereen in het koninkrijk, behalve haar jaloerse stiefmoeder en koningin die haar het leven zuur maakt. Wanneer de Toverspiegel verklaart dat Sneeuwwitje de mooiste van het land is moet ze het bos invluchten. Daar ontfermt ze zich over de zeven dwergen: Doc, Niezel, Grumpie, Giechel, Bloosje, Dommel en Stoetel.

Wanneer de koningin Sneeuwwitje misleidt met een betoverde appel kan slechts de kus van haar ware liefde haar redden. Wederom een leuke film voor jong en oud met vrolijke liedjes en veel avontuur.

Bestel voor €16,99

IMDb
77 %

Moviemeter
68 %

 

 

 Verschrikkelijke Ikke 2

Verschrikkelijke Ikke 2 (Despicable Me 2)

In het vervolg op Verschikkelijke Ikke kun je je weer vermaken met de grappige en ondeugende minions. Sinds deel 1 heeft Gru zijn leven als schurk achter zich gelaten om Margo, Edith en Agnes op te voeden. Nu ze geen kwaadaardige plannen meet uitvoeren hebben Gru, Dr. Nefario en de minions meer vrije tijd.
Net nu Gru begon te wennen aan zijn rol als huisvader wordt hij benaderd door een super geheime organisatie die wereldwijd schurken opspoort. Het is nu aan Gru en zijn nieuwe partner Lucy om uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor een grote misdaad.

Bestel voor slechts €9,99

IMDb
75 %

Moviemeter
66 %

De leukste films voor pakjesavond 5.00/5 (100.00%) 1 vote
Editor's choice 2014

1 Comment
  1. […] Wat zijn de leukste films voor pakjesavond? […]

    Reply

Leave a reply

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /srv/psa02/sinterklaasspullenwinkel.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3363