Dino’s zijn leuk: Zoomer Dino Boomer robot huisdier

Dino’s! Ben jij ook zo gek of dinosaurussen? Ze zijn natuurlijk allang uitgestorven maar dinosauriërs spreken nog steeds tot de verbeelding, vooral voor jongens. Pixar is het daar blijkbaar mee eens want ze hebben een geweldige nieuwe film gemaakt met een vriendelijke dino in de hoofdrol:

(vanaf 25 november in bioscopen in Nederland)

Voor sinterklaas is het leuk om een dino cadeau te doen. Plastic dino’s in allerlei soorten zijn leuk maar we hebben nu een dino in een modern jasje gevonden:

Deze Dino Boomer is een robot die uit zichzelf allerlei rare capriolen uitvoert. Deze dino robot is op te laden via een bijgeleverde USB-kabel. Tijdens het opladen lichten zijn ogen rood op en deze worden groen zodra hij helemaal opgeladen is. Via de kleur verlichting van z’n ogen kun je ook zijn emoties aflezen:

  • Groen: blij
  • Blauw: nieuwsgierig
  • Paars: besturen met handgebaren
  • Rood: boos
  • Geel: besturen met de afstandsbediening
  • Oranje: batterij bijna leeg

Hij herkent opstakels dus “rijdt” niet overal tegenaan. Soms valt  hij echter (een T-Rex heeft een beetje onhandige voorpoten) en dan moet je hem overeind laten komen door op een knop te drukken op de afstandsbediening. Ook kun je hem met een joystick z’n staart en kop besturen en er zit een knop op waarme je hem kwaad maakt! Wat is er nou leuker dan een kwade robot T-Rex die je op je vriendjes (of ouders) af kunt sturen?!

Je kunt Boomer ook trucjes laten doen. Zo gaat hij zitten als je je hand bij zijn kop houdt. Hij kan je ook volgen door de kamer. Maar je kan hem natuurlijk ook gewoon z’n gang laten gaan en dan doet hij allerlei grappige dingen.

Er is ook een Jurrasic World versie die er nog stoerder uitziet. Ontdek meer en klik op de knop hieronder:

Zoomer Dino

Boomer is de gave Dino met een persoonlijkheid en jij kan hem besturen! Boomer rent rond op twee wielen en heeft sensoren om bewegingen te trainen.

€ 79,99

Rate this post

No Comments

    Leave a reply