Onesie kopen? Ontdek de leukste onesie’s voor 12+ jaar

Onesie kopen? Onesie voor volwassenen

De onesie is heel populair geworden in 2014 en 2015. Een onesie is eigenlijk gewoon een ruim zittende jumpsuit voor volwassen gemaakt van katoen, fleece of andere zachte stoffen. Ze zijn bedoeld als kleding om (thuis) in te relaxen omdat het zo makkelijk aan- en uit te trekken is en heel comfortabel zit. Ook blijven je benen warm in tegenstelling tot een badjas.

De afgelopen jaren is de onesie ook steeds populairder geworden als kleding voor op straat. Er zijn veel grappige uitvoeringen. Voorbeelden zijn een tijgerprint, een onesie waardoor je op een kip lijkt of een konijnen versie met oren. Door deze uitvoeringen zijn ze ook populair als pak voor feestjes of carnaval. Het is immers leuk en zit nog lekker ook! En als het feestje is afgelopen hoef je je niet om te kleden om thuis bij te komen!

Waar komt de naam vandaan?

Het woord “onesie” komt eigenlijk van “Onesies”: een merk voor babykleding die eendelige pakjes maakt voor baby’s. In 2008 werden jumpsuits voor volwassenen weer populair en werd er naar verwezen als een onesie voor volwassenen.

Waar is een onesie te koop?

Wil jij ook zo’n leuke onesie? Bekijk de verschillende versies hieronder. Deze kun je direct online bestellen en heb je meestal binnen een paar dagen in huis.

Deze onesie’s kosten € 23,99 en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt ze dus zowel voor een feestelijke gelegenheid gebruiken of om thuis in te relaxen. Klik op een afbeelding voor meer informatie of om te bestellen. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar, van M tot XL:

Onesie Pinguin Onesie Konijn Onesie Kip Onesie Giraffe Onesie Tijger

Is er bij jou in de buurt een Primark winkel? Dan heb je geluk. Primark heeft vaak ook een aantal leuke onesies te koop. Let wel op dat die van iets lagere kwaliteit zijn dan die hierboven staan.

Onesie kopen? Ontdek de leukste onesie’s voor 12+ jaar 4.00/5 (80.00%) 1 vote

No Comments

    Leave a reply