Populaire cadeau’s

Weet jij niet welk sinterklaascadeau je moet kopen? Lees hieronder verder en laat je inspireren:

Door de controversie m.b.t. Sinterklaas en met name Zwarte Piet is er geen garantie dat speelgoed met Zwarte Piet aangeboden blijft worden. Bestel nu het populairste zwarte piet speelgoed:

 

Fisher-Price Little People Sinterklaas en Piet

Fisher-Price Little People Sinterklaas en Piet

Sinterklaas, zijn schimmel en Zwarte Piet doen ook de Little People-wereld aan – en ze brengen een zak vol cadeaus mee! De figuurtjes zijn speciaal ontworpen voor de Benelux en zorgen voor veel Decemberplezier.

Meer informatie en bestellen

 

Playmobil Sinterklaas en Zwarte Piet

Playmobil Sinterklaas en Zwarte Piet

Sinterklaas en Zwarte Piet gaan van huis naar huis om cadeautjes in de schoenen van de kindjes te stoppen.

Meer informatie en bestellen

 

Playmobil Stoomboot van Sinterklaas en Zwarte Piet

Playmobil Stoomboot van Sinterklaas en Zwarte Piet

Sinterklaas en Zwarte Piet komen weer met de Stoomboot vol met cadeautjes vanuit Spanje! Deze set bevat o.a. Sinterklaas, Zwarte Piet, Amerigo, de stoomboot en veel cadeautjes.

Meer informatie en bestellen

 

Digibirds – Legacy

Digibirds

DigiBirds zijn interactieve vogeltjes, die kunnen zingen, tjilpen en echt tot leven komen in de palm van je hand. DigiBirds kunnen 24 liedjes zingen, de liedjes zijn te activeren door naar DigiBird te fluiten. Zijn er meerdere DigiBirds dan herkennen ze elkaar en kunnen ze allemaal tegelijk zingen en dansen. DigiBirds zijn in vele kleuren leverbaar en worden inclusief de magische fluitring geleverd, speciaal voor de kindjes die zelf nog niet kunnen fluiten.

Meer informatie

 

Bruynzeel kleurpotloden

Bruynzeel-supersixties

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

Direct bestellen

 

Loom Bands doos met 5200 elastieken

Loom Bands 5200

Loom bands koffer met maar liefst 5200 Loom elastiekjes waarmee je de mooiste Loom creaties kunt maken. De set bevat bandjes in verschillende kleuren, een haak en Loom raamwerk.

Direct bestellen

 

Nerf N-Strike Elite Stockade – Blaster

Nerf N-Strike Elite Stockade - Blaster

Met de Nerf N-Strike Elite Stockade Blaster is van nu af aan is elk schot raak! Met de deze coole NERF N-Strike Elite Stockade ben je een echte professional en ben je perfect uitgerust voor elke battle. Deze blaster is eenvoudig te bedienen en is zeer nauwkeurig. Deze Nerf blaster is voorzien van een praktische schouderondersteuning die je de optimale ondersteuning biedt en zorgt voor een rechte lijn bij het afvuren. Met de bijgevoegde 10 elite darts ben je klaar voor het gevecht. Met het roterende magazijn vuurt je Elite Stockade de darts snel achter elkaar. Tot wel 22 meter ver!

Direct bestellen

 

Stef Stuntpiloot bordspel

Stef Stuntpiloot

Stef stuntpiloot stunt en stuitert en duikt maar raak. Hij vliegt steeds langs jouw kippenhok. Kun jij jouw kippen beschermen tegen Stef en zijn stuiterende stuntvliegtuig? Inhoud: Let op, werkt op batterijen (2 x AA) deze zijn niet inbegrepen. Aantal spelers: 2 – 4. Leeftijd vanaf 4 jaar.

Direct bestellen

 

Alles Kids

Rate this post
1 Comment
  1. Cadeau's voor in een Sinterklaassurprise november 23, 2014 at 3:22 pm

    […] Populaire cadeau’s […]

    Reply

Leave a reply