Speelgoed in het thema van Sinterklaas en Zwarte Piet

Playmobil Sinterklaas en Zwarte Piet

Cadeaus in het thema Sinterklaas zijn erg leuk voor je kinderen. Misschien iets te groot voor in de schoen, maar toch leuk om vooraf te geven of op pakjesavond zelf.

Playmobil Stoomboot: spelen in bad

Playmobil heeft een aantal verschillende speelgoedpakketen… waaronder… de stoomboot van Sinterklaas. Deze stoomboot uit Madrid bevat Sinterklaas, Zwarte Piet, Amerigo en veel cadeautjes. Op koude november en december avonden kunnen je kinderen ermee spelen in bad. Zonder boot zijn de poppetjes en attributen ook leuk om mee te spelen of ergens neer te zetten voor de Sinterklaassfeer.

Playmobil Stoomboot van Sinterklaas en Zwarte Piet Stoomboot van Sinterklaas Playmobil

Meer informatie en bestellen

 

Playmobil Sinterklaas, Zwarte Piet en Amerigo

Je kunt Sinterklaas en Zwarte Piet ook los kopen. Ideaal om ruzie tussen broertjes en zusjes te voorkomen zodat ze allebei kunnen spelen. Ook handig natuurlijk als je geen bad hebt…

Playmobil Sinterklaas en Zwarte PietPlaymobil Sinterklaas en Piet

Meer informatie en bestellen

 

Playmobil kalender: aftellen tot pakjesavond

Naast deze twee leuke pakketten is er ook nog een kalender. De kalender bevat 20 verrassingen die je vanaf 16 november opent. Elke dag open je één vakje, je set wordt dan steeds completer. Op 6 december, pakjesavond, heb je een complete set met daarbij veel leuke extra’s! Deze set is uitgebreider dan de bovenste twee genoemde. Het is ook nog eens geweldig voor je kinderen om elke dag weer verrast te worden. Weer eens wat anders dan de schoen zetten!

playmobil-sinterklaas-kalender playmobil-sinterklaas-kalender2

Meer informatie en bestellen

 

Fisher Price Little People

Spelen je kinderen niet met Playmobil of zijn ze daar te jong voor? Dan is er ook nog een leuke Sinterklaas set van Fisher Price Little People. De figuurtjes zijn speciaal ontworpen voor de Benelux. Let op: deze set wordt niet meer geproduceerd en is daarom mogelijk binnekort niet meer te koop.

Fisher-Price Little People Sinterklaas en Piet    Fisher Price Little People Sinterklaas

Meer informatie en bestellen

 

 
Cadeau omgeving sinterklaas

Rate this post
Editor's choice 2014

Tags:

1 Comment
  1. Sinterklaas snoepgoed en voedingswaardes - oktober 31, 2014 at 3:53 pm

    […] het leukste Nederlandse feest van het jaar, vooral voor kinderen natuurlijk. Kinderen kunnen leuke cadeaus verwachten op pakjesavond en snoepgoed in hun schoen gedurende november tot 5 december. Wat het […]

    Reply

Leave a reply